Ir directamente al contenido
AnimalXopAnimalXop

Blog AnimalXop

Altum angel fish (pterophyllum altum): величие в аквариуми

Altum angel fish (pterophyllum altum): величие в аквариуми

altum angel fish (pterophyllum altum): величие в аквариуми

тип вода: angel altum рибите изискват мека до умерено твърда вода с леко киселинно рн, в идеалния случай между 6.0 и 7.0. Качеството на водата е от решаващо значение, така че се уверете, че го държите чист и добре филтриран.

температура: поддържайте температурата на водата между 25 ° c и 30 ° c, за да пресъздадете тропическите условия на естественото ви местообитание.

размер на аквариума: поради техния размер за възрастни се препоръчва просторен аквариум от поне 200 литра, който да им осигури достатъчно място и да им позволи да плуват удобно.

грижа: алтумските ангели са всеядни. Предоставете им балансирана диета, която включва жива храна и качествени люспи. Добавете растителност и структури, за да се скрие.

възможни заболявания: те са податливи на често срещани заболявания на тропически риби. Поддържайте рутинни промени на водата и вижте признаци на заболяване за бързо лечение.

цветове и разновидности: алтумските ангели се отличават със своите високи тела и дълги, елегантни престилки. Оцветяването му варира от сребърни до жълти и кафяви тонове.

история и произход: роден в южна америка, по-специално басейна на река ориноко, алтумските ангели предпочитат дълбоки и неподвижни водни местообитания.

любопитства:

  1. социално поведение: макар и мирно, те могат да бъдат териториални по време на размножаването. Наблюдавайте поведението им, за да избегнете конфликт.
  2. родителска защита: лос анджелис алтум проявява родителска грижа, защитавайки яйцата си и младите.

тегло и размер: те достигат за възрастен размер от около 15 до 20 сантиметра. Впечатляващият им външен вид и уникалното им поведение ги правят завладяващ избор за напреднали аквариуми.

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada..

Otros Articulos

¿A qué esperas para aprender más sobre tu mascota o el mundo animal? Si el mundo de los animales te fascina, en AnimalXop descubrirás infinidad de informacion!

Blog Perros
Ver
AnimalXop Blog Perros
Blog Gatos
Ver
AnimalXop Blog Gatos
Blog Pájaros
Ver
AnimalXop Blog Pajaros
Blog Peces
Ver
AnimalXop Blog Peces
Blog Roedores
Ver
AnimalXop Blog Roedores
Blog Reptiles
Ver
AnimalXop Blog Lagartos

¡Lo mejor para tu mascota!

Tu tienda de animales Online

Carrito 0

Su carrito está vacío.

Empieza a comprar