Ir directamente al contenido
AnimalXopAnimalXop

Blog AnimalXop

Испанска хрътка: Иберийски тракер с обонятелни способности.

Испанска хрътка: Иберийски тракер с обонятелни способности.

испански хрътка: иберийски тракер

  1. информация, размер и тегло:

    • Испанският хрътка е средно до голямо породно куче, с височина варира между 52-64 см и тегло 20-27 kg. Известен е с впечатляващата си обонятелна способност.
  2. характер:

    • Темпераментът му е любезен, дружелюбен и всеотдаен. Той притежава голяма страст към проследяване и лов, което го прави лоялен спътник на тези, които се радват на дейности на открито.
  3. функции:

    • С дълги, увиснали уши, изразителни очи и добре развита муцуна, испанската хрътка има класически вид на хрътка. Козината му е къса и гъста, с цветове вариращи от трикольор до черно и бяло.
  4. цена на покупка в евро:

    • Цената на испанска хрътка може да варира, но обикновено варира между 500 и 800 евро. Фактори като потекло и обучение могат да повлияят на разходите.
  5. опасна ли е раса?:

    • Не се счита за опасна порода. Спокойната и привързаната му природа го прави добър семеен съратник.
  6. грижа за кученцата:

    • Кученцата се нуждаят от ранна социализация и основно обучение. Поради склонността си към лов, надзорът е от решаващо значение в неоградена среда.
  7. как е с децата:

    • Испанската хрътка има тенденция да се разбира добре с децата. Тяхната търпение и игрива природа ги правят годни за семейни домове.
  8. знаете ли колко живее?:

    • Средната продължителност на живота е от 10 до 12 години, докато получавате редовни ветеринарни грижи и здравословен начин на живот.
  9. необходима грижа:

    • Тя изисква редовни упражнения, за да задоволи вашия инстинкт за проследяване. Случайни четка и стоматологични грижи са от съществено значение за поддържане на вашето благополучие.
  10. здравословни проблеми:

    • Породата може да бъде склонна към проблеми с тазобедрената става и ушите. Редовните ветеринарни проверки могат да помогнат за откриване и справяне с всякакви здравословни проблеми.
  11. произход и история на расата:

    • С корени, датиращи от векове, испанската хрътка е неразделна част от ловната традиция в испания. Способността му да проследява направи тази порода любима сред ловците и любителите на кучета.
Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada..

Otros Articulos

¿A qué esperas para aprender más sobre tu mascota o el mundo animal? Si el mundo de los animales te fascina, en AnimalXop descubrirás infinidad de informacion!

Blog Perros
Ver
AnimalXop Blog Perros
Blog Gatos
Ver
AnimalXop Blog Gatos
Blog Pájaros
Ver
AnimalXop Blog Pajaros
Blog Peces
Ver
AnimalXop Blog Peces
Blog Roedores
Ver
AnimalXop Blog Roedores
Blog Reptiles
Ver
AnimalXop Blog Lagartos

¡Lo mejor para tu mascota!

Tu tienda de animales Online

Carrito 0

Su carrito está vacío.

Empieza a comprar