Ir directamente al contenido
AnimalXopAnimalXop

Blog AnimalXop

Schnauzer: elegance and surveillance in a exquisite fur.

Schnauzer: elegance and surveillance in a exquisite fur.

Schnauzer: elegance and surveillance in a exquisite fur.

  1. informace, velikost a hmotnost:

    • Schnauzer je středně velké a velkolepé psí plemeno s třemi uznávanými odrůdami: miniaturní, standardní a obří. Miniaturní schnauzer má výšku 30 až 35 centimetrů, zatímco standardní měří kolem 45 až 50 centimetrů. Hmotnost se liší, miniatura je od 4,5 do 9 kilogramů a standardní od 14 do 20 kilogramů.
  2. znak:

    • Schnauzer, známý svým poplašným, statečným a loajálním charakterem, je živý a aktivní pes. Jsou inteligentní, poslušní a často vykazují silné spojení se svými majiteli. Jejich vyvážený temperament a přátelská polohy z nich dělají vynikající životní partnery.
  3. vlastnosti:

    • Schnauzer má výrazný vzhled s hrubou, hustou srstí, výrazným vousem a obočím, které mu dávají "knír" vzhled. Jeho uši jsou nakrájeny na místech a ocas je obvykle vysoký. Mají tmavé, výrazné oči, které odrážejí jejich inteligenci a ostražitost.
  4. what is your price in euros?:

    • Cena schnauzeru se může lišit v závislosti na odrůdě a pověsti chovatele. V evropě se náklady mohou pohybovat v rozmezí od 600 do 2 000 eur v závislosti na tom, zda se jedná o miniaturní, standardní nebo obří schnauzer. Klíčovými faktory jsou kvalita pohlaví a pozornost chovatele.
  5. je to nebezpečná rasa?:

    • Nepovažuje se za nebezpečné plemeno. Schnauzer je známý jako vyvážený a sebevědomý pes. Jejich ochranný instinkt je dělá dobrými bránami, ale jejich chování závisí do značné míry na správné socializaci a výcviku.
    • Štěňata schnauzerů vyžadují včasnou socializaci a konzistentní výcvik. Vzhledem k jejich predispozi k rozvoji zubních problémů, je nezbytné vytvořit ústní péči rutinu od raného věku.
  6. jak to jde s dětmi:

    • Obecně platí, že schnauzer je přátelský a tolerantní vůči dětem, zejména pokud byl socializován od mladého věku. Jejich energie a dispoziční pro hru, aby je rodinný společníci.
  7. víte, jak moc žije?:

    • Délka života schnauzera se liší podle odrůdy. Miniaturní a standardní šnauzáři obvykle žijí mezi 12 a 15 lety, zatímco obři mají o něco nižší délku života, asi 10 až 12 let.
  8. what care you need:

    • Péče o fólie je nezbytná, včetně pravidelného čištění a v případě miniaturních a standardních šnauzátorů pravidelného ořezávání. Kromě toho potřebují každodenní cvičení a duševní stimulaci, aby zůstali šťastní a zdraví.
  9. zdravotní problémy, které mohou trpět:

    • Některé časté zdravotní problémy zahrnují dysplasii kyčle, problémy s očima a kožní onemocnění. Pravidelné veterinární kontroly a proaktivní péče jsou zásadní pro včasné vyšetření a léčbu.
  10. původ a historie této rasy:

    • Původně z německa byl schnauzer zpočátku vychován, aby pracoval jako farmářský a farmářský hlídač. Jeho jméno je odvozeno od německého slova "schnauze", což znamená "ostruh" nebo "knírek". V průběhu let, jejich inteligence a všestranná povaha je oblíbené a úspěšné společníky v různých psů disciplín.
Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada..

Otros Articulos

¿A qué esperas para aprender más sobre tu mascota o el mundo animal? Si el mundo de los animales te fascina, en AnimalXop descubrirás infinidad de informacion!

Blog Perros
Ver
AnimalXop Blog Perros
Blog Gatos
Ver
AnimalXop Blog Gatos
Blog Pájaros
Ver
AnimalXop Blog Pajaros
Blog Peces
Ver
AnimalXop Blog Peces
Blog Roedores
Ver
AnimalXop Blog Roedores
Blog Reptiles
Ver
AnimalXop Blog Lagartos

¡Lo mejor para tu mascota!

Tu tienda de animales Online

Carrito 0

Su carrito está vacío.

Empieza a comprar